شورای حقوق بشر سازمان ملل وضعیت چهار دیپلمات ایرانی دربند رژ یم صهیونیستی را پیگیری کند چاپ ارسال به دوست
03 مهر 1387 ساعت 10:41
در نهمین نشست شورای حقوق بشر نماینده جمهوری اسلامی ایران ضمن اشاره به ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در تابستان سال 1361 از سوی نیروهای رژیم صهیونیستی و عوامل وابسته به آنها در لبنان، خواستار روشن شدن وضعیت دیپلمات های یاد شده گردید.
به گزارش خبر گزاری مهر، در ادامه فعالیت نهمین نشست شورای حقوق بشر که در ژنو در حال برگزاری است، نماینده جمهوری اسلامی ایران عصر روز دوشنبه اول مهرماه 87 ضمن اشاره به ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی - محسن موسوی، احمد متوسلیان، تقی رستگار و کاظم اخوان در تابستان سال 1361 از سوی نیروهای رژیم صهیونیستی و عوامل وابسته به آنها در لبنان، خواستار روشن شدن وضعیت دیپلمات های یاد شده گردید.

نماینده کشورمان همچنین در این نشست ضمن یادآوری نقش و مسئولیت مستقیم رژیم صهیونیستی در این خصوص و برخی شواهد و اطلاعات موجود مبنی بر نگهداری مخفیانه آنان در بازداشتگاههای رژیم صهیونیستی ، خواستار توجه و پیگیری ویژه شورای حقوق بشر و کمیته بین المللی صلیب سرخ نسبت به این پرونده با هدف تعیین سرنوشت دیپلمات های ربوده شده ایرانی در لبنان شد.

 
نظر ها
افزودن جدید جستجو
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< بعد   قبل >
 
 

تبادل لینک

برای پیوند دادن به سایت ما می توانید از لوگوی سایت ما استفاده کنید
کد زیر را در سایت یا وبلاگ خود قرار

جستجو

حاضرین در سایت

سايت هاي ديگر

 
 
استفاده از کلیه مطالب این سایت به استثنای بخش روز شمار با ذکر منبع بلا مانع است.
برای دسترسی به سایت چهار دیپلمات می توانید از آدرسهای زیر استفاده کنید:
4diplomats.com / 4diplomats.net / 4diplomats.org / 4diplomats.ir
پشتیبانی فنی: سایت ساجد