|
دولت لبنان باید پرونده دیپلماتهای ایرانی را باز نگه دارد |
|
|
|
15 تیر 1387 ساعت 17:55 |
خانواده های چهار دیپلمات ایرانی ربوده شده در لبنان در سال 1982 امروز در یک کنفرانس خبری در بیروت تاکید کردند: دولت لبنان مسئول باز نگه داشتن پرونده دیپلماتهای ایرانی است زیرا آنها در اراضی لبنان و در مقابل چشمان نیروهای حامی سفارتخانه ها ربوده شده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پسر سید محسن موسوی یکی از چهار دیپلمات ایرانی به نمایندگی از خانواده خود و دیگر خانواده ها ( احمد متوسلیان، تقی رستگار مقدم و کاظم اخوان) اظهار داشت: مدارک و اسناد شاهدان عینی حاکی از آن است که این دیپلماتها در زندانهای اسرائیلی قرار دارند و تمامی اسرای آزاد شده از زندانهای اسرائیل بر این مسئله شهادت می دهند.
وی افزود: این شهادتها بهترین دلیل بر این مسئله است که دیپلماتهای ایرانی همچنان زنده اند.
مجتبی فردوسی پور کاردار سفارت ایران در بیروت نیز در این کنفرانس خبری که به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی برگزار شد؛ حضور داشت.
موسوی در ادامه گفت: ادعای زنده نبودن دیپلماتهای ایرانی نتیجه سناریوهای رژیم صهیونیستی و مزدوران آن (فالانژیستهای لبنان) است.
از سوی دیگر موسوی تاکید کرد که دولت لبنان مسئول باز نگه داشتن پرونده دیپلماتهای ایرانی است زیرا آنها در اراضی لبنان و در مقابل چشمان نیروهای حامی سفارتخانه ها ربوده شده اند.
لازم به ذکر است به موجب توافق حزب الله و رژیم صهیونیستی با تبادل اسرا، قرار است رژیم اسرائیل در مورد سرنوشت 4 دیپلمات ایرانی گزارشی ارائه کند.
|